Integrity Alignment®

Integrity alignment®

Omdat je interesse hebt of gekozen hebt voor mij als therapeut, vind ik het belangrijk om je iets meer te vertellen over mijn manier van werken.
Ziekte- en pijnklachten kennen vele oorzaken. Veelal zullen je klachten niet 1 maar meerdere oorzaken tegelijkertijd hebben. Als therapeut vind ik het heel belangrijk dat je je daarvan bewust bent. Ik ga zelfs verder en kan je nu al vertellen dat ik je niet kan helpen als die bewustwording er niet komt gedurende ons traject samen. Dat is de reden waarom ik mijn behandelingen bij tuina massage Amsterdam “integrity alignment treatments” noem.

“Een van de grootste oorzaken van stress is ons eigen karakter”

Ik wil dat je integer en dus compleet en eerlijk met je lichaam leert omgaan, in de mate van het mogelijke, binnen jouw leven. Dat wil niet zeggen dat je misschien geen aanpassingen in je levensstijl zal moeten maken om herstel te bespoedigen. Mijn doel als therapeut is “jou” de sleutel tot herstel in handen te geven. Ik ga je daarbij persoonlijk helpen.

Bij tuina massage Amsterdam combineer ik acupunctuur, tuina, cupping en Chinese kruiden. Vanuit mijn 20 jaar ervaring met kungfu zal ik je ook coachen  met oefeningen en ademhalingstechnieken of Qi-gong. Daarnaast geef ik ook dieet- en levensstijladvies.  Ik wil namelijk dat je je weer beter gaat voelen en dat doel bereiken we samen. Mijn verwachting is dan ook dat je actief meewerkt aan je herstel anders zet ik de behandeling stop.

“actief meewerken aan je herstel”

Chinese geneeskunde is een opzichzelfstaande geneeskunde welke een zeer groot scala aan klachten kan behandelen. Indien je twijfelt of ik wat voor je kan betekenen neem dan gerust contact op. Hier vind je alvast een lijst van zeer gangbare klachten welke ik behandel.

Stress en emotie
De dag van vandaag merk ik een alsmaar grotere invloed van psychosomatische klachten bij mijn clienten. Veelal zijn zij zichzelf er niet bewust van. Ik hoor dagelijks: “oh maar dat had ik altijd al” en “zo ben ik nu eenmaal”. In de loop van de behandeling bij tuina massage Amsterdam zal ik je helpen meer grip te krijgen op emoties, stress en andere onderhuidse klachten oorzaken. Als je denkt dat je tot een of meerdere stellingen uit onderstaande lijst lijkt te behoren, is er een zeer grote kans dat een deel, als niet je gehele klacht, vanuit emotie of het niet uitdrukken ervan komt.

• Perfectionist
• Afhankelijk
• Do-gooder
• Spiritueel-religieus
• Je wilt leuk gevonden worden
• Zoekt geregeld nieuwe uitdagingen
• Dwangmatig
• People-pleaser
• Controle freak

Hier kan je gemakkelijk een afspraak maken bij Tuina massage Amsterdam.

Tarieven voor consult en behandeling.

ruud vercammen

Ruud Vercammen

“Inzicht en controle krijgen over jezelf, je eigen beeld en huidige situatie in het leven is de sleutel tot gezondheid.”