Het eerste consult met intake:
€ 85,00 (kan iets langer dan een uur duren). Omvat uitgebreide vragenlijst om een duidelijk beeld van uw gezondheid te krijgen. Pols- en tongdiagnose, behandeling en aanmaak van uw dossier.
Vervolg consult/behandelingen:Buddha offer
€ 55,00* – € 75,00 per behandeling afhankelijk van het soort behandeling (30* – 60 minuten). Ik combineer acupunctuur, tuina en kruiden tijdens het consult naargelang de nood voor de behandeling.

 

Privé Qigong, Taiji les:
€ 75,00 (60 minuten)
Voor groepslessen gelden de normale tarieven.

 

Kruiden:
Kruiden formules betaalt u aan de leverancier en worden aan huis geleverd. Een maand dosage kost tussen de 20 á 60 euro  (max 2 eur per dag dus) afhankelijk van de kruiden die de formule bevat.

Hier kan je gemakkelijk een afspraak maken bij Tuina massage Amsterdam.

 

Betaling:

Elk consult dient gelijk te worden afgerekend. Voor uw gemak is er een pinautomaat aanwezig in de praktijk. De factuur krijgt u online opgestuurd en kan u bij uw zorgverzekeraar kunt indienen. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Zhong, welke door veel zorgverzekeraars erkend is. Je betaalt dan zelf nog een kleine bijdrage afhankelijk van je pakket. Om de vergoeding van je zorgpakket te bepalen, moet je zoeken op dekking van alternatieve zorgen.

Overige informatie:

Indien u bij verhindering de afspraak tenminste 24 uur van te voren telefonisch afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Anders ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

Waar moet je mee rekening houden:
  • Gelieve een grote en eventueel kleine handdoek mee te nemen.
  • Kom niet op een lege of te volle maag naar de behandeling.
  • Neem genoeg kleding mee. Na de behandeling kan het lichaam een korte tijd extra vatbaar zijn voor koude en wind.
  • Bij acupunctuur kunnen de naaldsensaties zich als volgende voordoen: zwaartegevoel, doofheid, warmte, tintelingen, elektrische uitstraling,…
  • Na een acupunctuur of tuina behandeling is het raadzaam om niet direct te sporten of veel te eten (tenzij je lichaam duidelijk aangeeft honger te hebben). 
  • Na een acupunctuur of tuina behandeling kun je moeheid of een verhoogde staat van emotionaliteit ervaren dat is geheel normaal, neem dus rust na een behandeling. Een powernap van 20 min kan wonderen doen.
  • Mijn behandelingen brengen beweging in je lichaam teweeg daardoor kan je in zeldzame gevallen mogelijk een tijdelijke verergering van je klachten ervaren. Houdt me hiervan op de hoogte. 
  • Ik zal tijdens de behandeling vragen stellen over je leven, dieet, beweegpatroon, houding, emotie, enz. Beantwoord deze graag zo eerlijk mogelijk. Het is belangrijk dat je beseft dat jezelf de sleutel tot je gezondheid bezit. Ik, als therapeut, ga je gewoon meer inzicht en bewustzijn in je leven aanreiken in combinatie met het steuntje in de rug die mijn behandelingen zijn.  
  • Indien je Chinese kruiden voorgeschreven krijgt, zijn deze kosten niet in het consult inbegrepen. Tevens betaal je de kruiden aan de leverancier. Kruiden worden aan huis geleverd.

Volgens de de richtlijnen van de beroepsvereniging ben ik verplicht je te informeren over de geschillencommissie S.C.A.G. Het kan altijd gebeuren dat je de behandeling anders hebt ervaren dan je verwacht had. Overleg dit dan eerst graag eerst met mij. Komen we er samen niet uit dan kan je op deze site kijken naar de mogelijkheden: https://www.scag.nl/producten/